Bemutatkozás

Írói pályafutásom első komolyabb 58 oldalas terjedelmű kis regénnyel bontakozott ki, melyet ugyancsak barátaim olvastak, de elég jó véleménnyel voltak róla. Azóta már változott és alakult írói stílusom, de megőrizte mindemellett azokat a stílus elemeket, amik meghatározzák műveimet.

Első kisregény Beteljesületlen álmok címen jelent meg, ahogy a címe is utal rá valamilyen szinten álmaim egy része olvasható benne, persze szereplői csupán fikciók, bár felfedezhető bene jómagam személye és barátaim bizonyos jellemvonásai, de mindez csupán rejtve. Azóta már több versem és novellám született. Ha kíváncsi vagy válogass és olvass kedvedre.

Eve Taylor

Ez az oldal a saját műveimet, kitalált történeteimet mutatja be. Olvass kedvedre, kommentálj és szavazz! Mondd el pozitív negatív kritikád bátran örömmel fogadom!

2015. június 1., hétfő

Sea of Desires II. Fejezet

II. Fejezet


Koncert után hazafelé vezető úton a limuzinban

A Kokuritsu Kasumigaoka Rikujō Kyogijō előt egy fekete limuzin várakozott, hogy felvegye a nyertes bandát és a hotelbe vigye őket. A limuzinban Shou, Hiroto és Tora egymás mellet ültek és kártyázni kezdtek, amikor a kocsi kifordult a parkolóból. Nao hátra volt dőlve az ülésben és mereven bámult ki a sötét éjszakába. Saga lazán szétvetett lábakkal ült mellette. Fél kezét feldobta az ülésre a másik pedig lába közt pihent.
–          Hé skacok milyen bulit nyomunk az este? – kérdezte
                    Az egyetlen, amit én ma nyomni fogok, azaz ágy lesz – felelte az énekes oda se pillantva.
                    Ugyan Shou cica! Gyere már partyzni velem. Komolyan otthon akarsz dekkolni, amikor még ilyen fiatal az idő?
                    Saga, végig énekeltem az estét. Tökre be vagyok rekedve. Kimerültem, úgyhogy bocs haver, de ezt én kihagyom – nézett fel a kártyalapokból
                    Tudok valamit, ami meg gyógyítja a torkod – reagált a basseros felhúzott szemöldökkel és féloldalas kacér vigyorral arcán. Shou ezt látva szúrós tekintetet vágott és legyintett.
                    Jól van. Menj csak aludni. Tora? Hiroto? Csapunk egy ütős partyt a szobámba? – erőlködött Saga további partnert keresve magának az estére. Sajnos ők sem éltek a lehetőséggel.
                    Saguci ez a dolog nálam nem jön be. Mendokusai![1] – szólt kissé gúnyosan a kis tigris.
                    Passzolom. Csillagokat fogok ma este lesni. – mondta az alacsony gitáros.
                    Ezt nem hiszem el. Minden konci után kuksoltok a szobába, mint a gyerekek. Wááh.  – pufogott Sag. Majd oldalba lökte Nao-t, aki még mindig az ablaküvegen keresztül szemlélte a kivilágított Tokiót. Kicsit bambán pillantott a mellette ülő felé, aki ekkor már csak pár centire volt az arcától. Elhúzódott és feje koppant az üvegen.
                    Micimaci leszel este az alvó macim? Ahogy a régi szép időkbe alszunk együtt vagy nem. Kérlek Nao ne hagyj cserben. Látod, hogy a többiek milyen gonoszak. Hagyják, hogy egyedül töltsem az estét – suttogta a fiú füléhez hajolva. Kezét az üvegnek támasztotta, majd Maci- chan barna szempárját csodálta.
                    Saga-chan kérlek, ne nézz rám így
                     Hogy nézek? – incselkedett tovább a basseros. Pontosan tudta, hogy hogyan néz és azt is tudta, hogy Naot zavarba hozza vele, de nem törődött most ezzel.
                    Hát-hát így – mutatott előre
                    Miért?
                    Mert ne és kész. Zavarba hozol… - vallotta be alig hallhatóan.
                    Haha-haha… – röhögött hangosan Saga-chan
                    Olyan kis édes, vagy amikor fülig elpirulsz. Csak vicceltem veled haver – tette hozzá Saga-chan. Nao ellökte magától erősen a fiút és újra az ablakra meredt. Hiába próbálkozott a kissé felhevült Sag. Esélytelen volt minden. Bocsánat kérések hegye hagyták el ajkát és a kelleténél hangosabban beszélt már, amire a többiek is felfigyeltek és hangosan kacagtak, amikor a kemény külsejű basszus gitáros közeledni próbált a doboshoz, aki visszatolta őt a helyére. A limuzin végül megállt egy hotel előtt és a tagok beszivárogtak az épületbe.

Hotel, 14. emelet, az Alice Nine elit lakosztálya

A banda a lift felé tódult, közben a csarnokot elöntötték a paparazzik. Riporterek ezrei próbáltak interjút készíteni az RHB nyertesekkel. Mikrofonokat nyomtak mindenkinek az arcába. Levakarhatatlanul követték őket a liftig, ahol Saga betolta társait a fémdobozba és a gombokat nyomogatta, hogy elinduljon a szállító felfelé. Amikor már majdnem betódultak volna a tv-sek az ajtó bezárult és mindenki megkönnyebbülten sóhajtott fel.
–    Végre már azt hittem sose szabadulunk meg tőlük- ásította Shou kezét a szája elé téve
                    Nem kellet volna sok, hogy szétverjem őket – jegyezte meg Tora
                    Nem akarok mást csak felmenni az ágyamba és durmolni – szólalt meg a kis Nao szemét dörzsölgetve. Hiroto és Saga csendben álltak. Utóbbitól kicsit furcsa, hogy nem pörög nyelve, de biztosan tudom, hogy meg van az oka. Valami rosszaságon jár már megint a kis buksija. A lift megérkezett az emeletre és mindenki elfoglalt egy szobát. A folyosón hallani lehetett, ahogy az ajtók szépen sorban csapódnak be, kizárva ezzel a lehetőséget, hogy alaposan szemügyre vehessük a szobákat. Shou ruhástól dőlt el az ágyán, Tora elő kapta a laptopját és munkába kezdett, Hiroto meg távcsövével az eget kémlelte, Nao –chan a kanapén terült el és végül Saga fel alá járkált a szobába. Egy rövidke pillanatig azt hittem nem is történik semmi, de a legszélső ajtót feltépték a folyosó végén és fél meztelenül a basseros alakja rajzolódott ki a félhomályban. A szemben lévő ajtóhoz lépett, lenyomta a kilincset és belépett. Halkan osont a kanapéhoz ahol a dobos feküdt. Felé hajolt és kezével megérintette őt, a fiú arca kissé álmosan pillantott fel, de szemei rögtön kitágultak, amikor életnagyságban állt felette alig pár centire haverja. Ajkaik egyre csak közeledtek végül összeértek. Saga nagyon magabiztos érezte magát és tutira vette, hogy nyert ügye van, de tévednie kellett. Nao legurult a földre ahol könyökével leverte a kis üveg asztalról a vázát, amiben illatos vörös rózsák voltak. A víz szétfolyt a szőnyegen és a virágok szerte széjjelhullottak. Saga felkacagott és átvetődött a kanapéra, majd lehajolt a földön ülő sráchoz. Magához húzta és hevesen megcsókolta. Ajkuk teljesen egymásévá vált. A gitáros nyelve zavarba ejtően jól mozgott a szerény Naoci szájában, mintha csak erre lett volna teremtve. A csók csata után Nao fellökte a mögötte elhelyezkedő asztalkát, lábra szökkent és a fürdőszobába rohant. Belülről magára zárta az ajtót és hátát az ajtónak támasztva térdre ereszkedett. Arcát kezébe temette. Szíve hevesen vert. Olyan volt, mintha egy kis madarat zártak volna bele, ami ki akarna törni a kalitkájából. Új volt neki ez az érzés. Eddig ilyet nem érzett még soha. Saga is az ajtóhoz rohant és kopogtatott rajta.
Nao, ne haragudj. Kérlek, gyere ki. Beszéljük meg. Nao! – kérlelte a fiút és közben ujjait végig húzta a bükkfa ajtón, mintha az maci fiú teste volna, és azt mutatná be, hogyan simítaná végig. Az ajtó túloldaláról felelet nem hallatszott. Saga rávágott egyet az ajtóra, ami kis híján berepedt, majd eltűnt a szobájában. Nao egész este bezárkózva gubbasztott a fürdőbe.



[1] Idegesítő!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Bubbles Bubbles